Virheviesti

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /home/sg2645/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 571 tiedostossa /home/sg2645/public_html/includes/menu.inc).

Uusia laulajia!

LAULA POIKA KUOROSSA!

Kuoroon otetaan 7 vuotta täyttäneitä poikia. Myös kuoron miesääniin otetaan uusia poikakuorolaulusta kiinnostuneita nuoria miehiä.

Porin Poikakuoro on SATB-tyyppinen poikakuoro: sopraanoa ja alttoa laulavat poikaäänet, tenoria ja bassoa miesääniset nuoret miehet. Kuoroon ei ole erityistä pääsykoetta. Kaikki halukkaat pääsevät kuoroeskariin ja -kouluun kokeilemaan kuorossa laulamista yhdessä muiden laulamisesta kiinnostuneiden kuorolaisten kanssa.

Miksi Porin Poikakuoroon? Kuorossa on hyvä henki, tasokasta musisointia, upeita esiintymisiä, leirejä ja matkoja. Sieltä saa pitkäaikaisen harrastuksen ja hyviä kavereita.

Kuoron ohjelmassa on erilaisia laulu- ja kuoroharjoituksia, leirejä, esiintymisiä ja konsertteja sekä matkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ohjelmistossa on monenlaista musiikkia Mozartista ja Bachista aina Pink Pantheriin saakka. Kuorossa laulaa noin 50 iältään 7–25-vuotiasta poikaa ja nuorta miestä Porista ja ympäristökunnista.