Virheviesti

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /home/sg2645/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 571 tiedostossa /home/sg2645/public_html/includes/menu.inc).

Tule mukaan!

Hei sinä 7 vuotta täyttänyt poika Porista, Luvialta, Ulvilasta, Nakkilasta ja Harjavallasta, tervetuloa laulamaan Porin Poikakuoroon!

Kuoro on SATB-tyyppinen poikakuoro: sopraanoa ja alttoa laulavat poikaäänet, tenoria ja bassoa miesääniset nuoret miehet.

Kuoroon ei ole erityistä pääsykoetta. Kaikki halukkaat pääsevät kuoro-oppilaaksi ja kokeilemaan kuorossa laulamista yhdessä muiden laulamisesta kiinnostuneiden kuorolaisten kanssa. Riittää, että poika itse haluaa laulaa. Kuoro hoitaa koulutuksen.

Miksi kuoroon? Porin Poikakuorossa on hyvä henki, siellä oppii laulamaan ja saa esiintymiskokemusta, sieltä saa uusia kavereita, pitkäaikaisen harrastuksen ja pääsee näkemään maailmaa.

Kuoro on tehnyt konserttimatkoja mm. Saksaan, Espanjaan, Kreikkaan, ja Ranskaan. Kuoron ohjelmassa on erilaisia laulu- ja kuoroharjoituksia, leirejä, esiintymisiä ja konsertteja sekä matkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ohjelmistossa on monenlaista musiikkia Mozartista aina James Bondiin ja Pink Pantheriin saakka.

Kuorossa laulaa iältään 7–25-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä Porista ja ympäristökunnista.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 
kuoronjohtaja Vuokko Järvenpää
040 541 5444
vuokko.jarvenpaa@kolumbus.fi